ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Αυτές είναι οι αρχές που εμείς, οι άνθρωποι της εταιρίας ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ υπηρετούμε με επιμονή, καθημερινά τα τελευταία 50 χρόνια. Η εταιρία αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον εξειδικευμένους προμηθευτές φωτιστικού εξοπλισμού και ειδικών λαμπτήρων για κάθε εφαρμογή επαγγελματικού, αρχιτεκτονικού και οικιακού φωτισμού.

Διαθέτουμε σε απόθεμα και είμαστε σε θέση να προμηθευσούμε άμεσα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές κάθε τύπο λαμπτήρα πυράκτωσης, αλογόνου και φθορισμού, εκκένωσης υψηλής και χαμηλής πίεσης και αλογονιδίων μεταλλικών ατμών.

Επίσης κάθε τύπο λαμπτήρα για στούντιο κινηματογράφου και τηλεόρασης, φωτογραφίας, θεάτρου και κέντρων διασκέδασης, ιατρικές εφαρμογές, γραφικών τεχνών, υπεριώδους και υπέρυθρης ακτινοβολίας και μικροβιοκτονίας, ενυδρίων, κολυμβητικών δεξαμενών, σηματοδοτών κυκλοφορίας, αμαξοστοιχιών, υπέρυθρης ακτινοβολίας, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ναυσιπλοΐας και αεροδρομίων. Παράλληλα διαθέτουμε ενδεικτικούς λαμπτήρες κάθε τύπου και μεγάλη ποικιλία λυχνιολαβών (ντουί) για ειδικούς λαμπτήρες καθώς και πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων έναυσης και λειτουργίας.

Σήμερα, η ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ανταποκρινόμενη στις νέες απαιτήσεις για ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό, διευρύνει τη γκάμα των προιόντων της διαθέτοντας ειδικούς λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, ποιοτικούς λαμπτήρες και συστήματα φωτισμού με φωτοδιόδους (LEDs) προηγμένης τεχνολογίας.

Με στόχο την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία διατηρεί δύο σημεία λιανικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας καθώς και γραμμή επικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης σε θέματα λαμπτήρων, φωτιστικών, συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης φωτισμού.